Skrevet om bogen:

 

Dejlig bog, gode fortællinger og ikke mindst: fantastiske billeder,

Mogens H. Nielsen, Skanderborg

 

Netop hjemvendt fra Sydafrika, hvor jeg bl.a. fik læst din bog, vil jeg gerne sige tak for en sjælden oplevelse, selvom vi var midt i det, havde jeg svært ved at lægge bogen fra mig og komme ud og opleve det Afrika, som du så malende beskriver.

Jan Mogensen, Odder

 

Jeg har jo ikke meget forstand på jagt, men bogen fascinerede mig, så jeg følte jeg var i Afrika. Jeg blev ved med at læse indtil jeg var færdig - og var lige ved at glemme at spise.

 Ella Suhr, Odder

 

Det er en underholdende og fængende beskrivelse af Afrikas dyreliv, natur og mennesker.

Når man selv har været der, kan man under læsningen af bogen næsten føle det som at være der igen. Fin bog. Godt skrevet. Tak for det!                     

Gunner Frøjk, Ulstrup

 

Tak for en god bog - det har været en fornøjelse at læse en andens beskrivelse af den fascination af Afrika som jeg selv er blevet ramt af. Det har været nogle gode timer brugt i "dit selskab"

Jens Christian Kudahl, Højbjerg

 

Det er selvfølgelig udtryk for at jeg synes den var spændende og læste selvom vi havde julegæster hele julen.Tillykke med denne bog. Den kan du være stolt af, og den skal nok blive til glæde for mange jagt- og Afrika interesserede.                                                                  

Vibe og Poul Bæk Pedersen, Beder

 

 

Jeg vil skrive til dig og fortælle, at jeg har endeligt har haft lejlighed til at fordybe mig i din dejlige bog. Jeg synes, at det er en dejlig bog, som fyldes af din glæde over Afrika, jagten, familien og ikke mindst de spændende mennesker, som du ”formår” at træffe.  Du har en god evne til at finde ligesindede, spændende og engagerede personer, - det er sikkert fordi du selv udstråler engagement og glæde. Det må have været umådeligt spændende, givende, rørende at få disse oplevelser.Tak for at du skrev bogen.  Den vil jeg vise frem.                           

Hans Østergård,  Stoholm

 

 

Jeg var så heldig at få en kopi af din nye bog I julegave. Det er virkelig underholdende læsning og spaendende jagter du og familien har været på. Det er med ekstra stor glæde jeg læste om dine/jeres oplevelser I Østafrika, da jeg selv har boet nogle år I Kenya og havde (og stadig har) licens som PH.Kommer I på disse kanter, må du sige til, så kan vi nok få en GT på terrassen.

Anders Langhorn, PH,  Zambia

 

 

Det er en dejlig bog, du har skrevet, – måske fordi den jo er meget mere end en jagtbog.

  Den er gennemsyret af kærlighed til Afrika, de mennesker, du møder, din egen familie, naturen, vildtet, dyre- og plantelivet, vejret. - Den er skrevet med lidenskab og mod. – Jeg vil fremhæve modet lidt, fordi det er usædvanligt. Dine fotos er dejlige, varierede – er specielt glad for at se sommerfugle i en jagtbog. Må indrømme at jeg led af en del udvè, da jeg var færdig med læsningen. – Overvejede som et plaster på såret at smutte i Brugsen efter gin og tonic, men det var for koldt.                                                                    

Peter Lausted Odder

 

 

Ved et tilfælde fandt jeg din bog på det lokale bibliotek, da jeg søgte  bøger, der omhandlede de vilde dyr i Afrika og Afrika i det hele taget. (Jeg skal på min første safarirejse til Kenya i september og håber at opleve den store migration i Maasai Mara).

Jeg ved intet om jagt, men da jeg bladrede i bogen og så de flotte billeder, så  lånte jeg bogen. Man kan vel altid blive klogere? Det viste sig at være en god beslutning. Jeg nød hver eneste side og følte jeg levede med i dine oplevelser. Meget fascinerende, da jeg altid har været bidt af rejsebeskrivelser og fremmede kulturer. Jeg har det som de fleste andre, der intet ved om jagt, at jeg syntes det var synd at skyde dyr som hobby. Din bog har givet mig et andet og mere varieret indblik i  "jagtens anatomi",  så at sige.

Din glæde ved de mennesker du mødte og det land de beboede kommer til udtryk på hver side af bogen, og som læser har det været berigende at kunne være med på dine rejser.

At Afrika er et fantastisk kontinent, det tror jeg på!

Med venlig hilsen og med ønske om fortsat gode jagtoplevelser.

Unni Hanski, København