Foredrag.

Der tilbydes en række foredrag til jagtforeninger eller kurser med jagt som tema:

1.      Vildtsygdomme, herunder gåden om råvildtsygdommen der har hærget Danmark de sidste mange år.

2.      Sygdomme i fuglevildt som fex fasanopdræt og ænder.

3.      Store bukke i England

4.      Bukkejagt i England og Scotland.

5.      Hjortejagt i Scotland.

6.      Store hjorte i Ungarn.

7.      haglbøssejagt i Skotland og England.

8.      Historien om PURDEY- våben i verdensklasse.

Afrika:

1.      Safari for førstegangsjægeren: hvor skal jagten gå hen? Hvilken riffel skal medbringes?

Våbentransport, regler mm.

Hvad med vaccinationer, sygdomme, slanger, skydefærdigheder? Hvilke arter skal man begynde med? Hvordan er anatomien på det afrikanske vildt?

2.      Safari for hele familien til det smukke Sydafrika med jagt i de smukke bjerge samt rundtur på egen hånd til en række historiske steder på garden route samt besøg i vinområdets vinslotte i Stellenbosh og Kap det gode Håb ved Cape town.

3.      Familiesafari i Namibia. Vore tre drenge har nu fået jagttegn og skal prøve kræfter med det sky afrikanske vildt. Purshjagt på vortesvin, hartebeest, eland, bjergzebra.

4.      Antilopejagt og jagten på den sky bjergzebra i Namibia. Jagt i to smukke jagtområder, med efterfølgende rundrejser til Etsoha nationalparken og de smukke lodges der findes i det store land.

5.      Familiesafari i Zimbabwe. Spændende jagt på den sky sable antilope, bushbuck, bushpig samt andre antiloper samt en tur til det fantastiske Victoria vandfald.

6.      Jagt på farligt storvildt i Zimbabwe. Jagt på bøffel og flodhest i det svært tilgængelige område ved Zambezifloden. Utroligt fiskeri på de store maller, der når en vægt på over 50 kg.

7.      Jagt på farligt storvildt i Uganda. Et pilotprojekt som tillader jagt i et helt fantastisk jagtområde hvor storvildt jages i landbrugsområder, hvor storvildtet kan gøre skade på afgrøder, og pengene går til de lokale skoler.

8.      Jagt i Tanzania. Eksempel på hvorledes en jagt kan gå galt. Hvad man skal gøre for at undgå skuffelsen på en safari.  En jagt der kunne være gået helt galt. Hvorfor forberedelse er så vigtig før en jagtrejse gennemgøres.

Se billeder fra nogle af mine foredrag her.